Welkom op de pagina's van het Geldrops Gemengd Koor!

Op deze pagina's vindt u informatie over onze optredens en andere activiteiten (agenda), foto's en nieuwtjes, en iets over onze leden. Natuurlijk zijn er ook contactgegevens te vinden. Klikt u vooral verder!

Pagina's van het Geldrops Gemengd Koor:

Nieuwspagina

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws van ons koor.

15 maart
Onze jaarlijkse Rommelmarkt is door de Corona crisis uitgesteld tot nadere datum.

6 april
Het concert van Zang en Vriendschap is ook door de Corona crisis afgezegd. Of er in het najaar nog een concert komt is nu nog niet bekend.

13 mei
Op deze avond luisteren wij, op verzoek van de KVO, een mis op in de kapel van Onze Lieve Vrouwe Ter Eik, Lambertuskerk te Meerveldhoven, aanvang 19.00 uur.

1 juni
Pinkstermaandag luisteren wij een mis op in de Brigidakerk in het centrum om 11.00 uur.

26 juni
Op deze middag komen er weer een aantal koren bij elkaar in het centrum van Geldrop voor het Marianne Koren Festival. Ook wij zijn daar uitgenodigd.

Programma is nog niet bekend. Volgt.

| Home | Nieuws | Agenda | Muziek | Contact |